Kontakt oss

Lurer du på noe som du ikke finner svar på her? Da kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under. Har du noen spørsmål angående alarmer eller alarmsystemer anbefaler vi at du hører direkte med alarmselskapene. De vil kunne gi deg et bedre svar på de forskjellige produktene og hvordan det fungerer.

Kontakt

6 + 6 =

Faq

Hva koster boligalarm?
Det finnes mange forskjellige boligalarmselskaper som ofte har forskjellige priser og løsninger. Derfor kan det være vanskelig å gi en eksakt pris da det er mange faktorer som spiller inn. Forskjellige type alarmer og løsninger vil altså påvirke prisen. Det kan derfor være lurt å finne ut hva du trenger, deretter innhente priser fra de ulike alarmselskapene.
Kan man få boligalarm uten abonnement?
Flere lurer ofte på om man kan få en boligalarm uten abonnement. Dette går selvfølgelig an, og det finnes klare ulemper og fordeler med begge løsninger. Men hovedsakelig vil du få mest nytte av en boligalarm med abonnement.

Finn pris på din boligalarm

Ved å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!