De fleste har vel klart å glemme husnøkkelen en gang i livet. Da vet du hvor irriterende det er å måtte dra tilbake til jobben eller vente på at andre kommer hjem. Dersom du skaffer deg en elektrisk lås vil du slippe at dette skjer. Elektriske låser blir stadig mer populært, og det er ikke rart når en kodelås gjør livet enklere.

Fleksibilitet for hele familien

I familielivet skjer det alltid noe, men du kan enkelt unngå at barna ringer fordi de har glemt husnøkkelen mens du er på jobb og fremdeles har mye å gjøre. Noen ganger har du ikke mulighet til å dra hjem tidligere, og da er det jo fint at du har skaffet deg en elektrisk lås som gjør at barna kommer seg inn. Du som mor eller far slipper da å enten måtte dra fra jobb i irritasjon eller føle en klump i magen som følge av at barna må sitte ute å vente. En elektrisk lås gir altså fleksibilitet i hverdagen for deg og hele familien.

Videre vil du også kunne låse opp døren enkelt for håndverkere, vaskehjelp eller andre familiemedlemmer som kommer på besøk. Eller du kan legge ut på en løpetur uten en irriterende nøkkel å bære på hele veien.

Yale Doorman

Yale Doorman er det nye håndtaket på ytterdøren du må installere for å få et nytt og nøkkelfritt liv – i hvert fall når det gjelder husnøkkelen. Det fine med slike elektroniske låser er også at de kan kobles til din boligalarm. Du kan med andre ord både åpne døren og skur av alarmen samtidig. I en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme at alarmen står på, og vipps så går den med en feiltakelse. Dersom det er minstemann som har låst seg inn får han kanskje et støkk også, for en boligalarm lager ganske høy lyd.

Alle nødvendige beskjeder får du beskjed om gjennom applikasjonen, slik som at minstemann har kommet seg hjem fra skolen. En Yale Doorman er altså en god investering av flere grunner.