Er du på jakt etter alarmselskapet med flest fornøyde kunder?

Hvilket selskap dette er finner du ut ved å snakke med bekjente, lese anmeldelser og tester på nett. De selskapene med gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder gir en god indikator på at dette er et godt alarmselskap å velge.

Snakk med andre

Hør hvilket alarmselskap din familie, venner, bekjente og kollegaer har og hvilke erfaringer de har med selskapet. Spør de gjerne om følgende:

Hvordan blir du håndtert som kunde? Prøvde de å selge inn alarmen eller dekke dine behov? Fungerer boligalarmen godt? Hva skjer når alarmen går? Rykker alarmselskapet raskt ut eller tar de kontakt på forhånd for å finne ut hva som skjer? Tar det lang eller kort tid før alarmselskapet responderer?

Anbudstjeneste

Ved å bruke en anbudstjeneste som Tjenestetorget, vil du kunne lese om folks erfaringer og opplevelser av ulike alarmselskaper – på godt og vondt. Dersom du ønsker å skaffe deg en boligalarm kan du legge det ut på anbud, for deretter å bli kontaktet av de forskjellige vaktselskapene og få et tilbud. Ved å få mange tilbud kan du sammenligne de ulike selskapene for å finne ut hvilken alarmpakke som passer deg best og finne den beste prisen. Ikke gå utelukkende etter prisen, men hør på hva andre har å si om selskapene. Hvordan noen har blitt behandlet vil si mye om hvordan du kommer til å bli behandlet som kunde.